Höstens mörker

När nattens mörker lägger sig, har själen en konstig förmåga av att avbilda en sorts rädsla för sig själv.
Varför är jag här själv? och varför är det mörkt?

Hösten är påväg, och vad innebär det? Jo en massa förkylningar och ångest. . .ni som varit med om det vet vad jag menar. Regn, regn och regn, du kan bara sitta inne och inte göra någonting, du känner dej handlingsförlamad och vill knappt titta ut.
Men räddningen finns, att ligga under en varm filt och mysa med en kopp the, eller oboy, eller varför inte varm mjölk? Smakerna är blandade men jag vet i alla fall att en mörk höstdag, då tar jag fram gitarren, sjunger allt vad jag orkar för att få borta alla plågor, skitsamma om det skär sig eller om det låter förjävligt, man sjunger inte med rösten utan man sjunger med hjärtat<3

False

Drog till Falun i morse, och under hela resans gång så var det prat om valmanifestena som alla partier lagt fram, o herregud vilket töl mellan folk, det var så tråkigt så jag somnade :O

Lägenheten var jävligt najs :D och staden med och skolan och allt :D

I morgon är då som sagt sista gången i Torsby, har inte planerat att flytta tillbaks heller utan då blir det något annat ställe. Så idag har ja dolat med nycklar, försäkringar, skatteverket och fan och hans moster också.

Det ska bli spännande att se hur framtiden blir, ska rösta för första gången och jag skäms heller inte över att tala om vilka jag röstar på.

Tänk på mej, vart du än är, när det verkar som om du närmar dej slutet, ropa på mej, känn i hjärtat, på en kan du alltid lita...jag är din vän

Att göra någon illa

Att göra illa någon fysiskt, har jag aldrig gjort. Att göra illa någon psykiskt, vet jag ju inte egentligen, för det kan jag ju inte bedöma direkt. Men det jag vet om har jag gjort 2 personer illa i hela mitt liv. Det finns dom som gör folk illa hela tiden och tycker om o göra det, men jag är helt tvärtom. Jag mår nästan dåligt när jag vet att jag gjort någon något litet eller sagt något LITET dumt bara.

För övrigt. . . är det inte så värst mycket just nu när jag skriver det här inlägget. . .

Plockar med mig Jenny till Falun i morgon och kikar på "finn dig tillrätta dagen" så får vi se om vi kommer till någon ljusning i skolmörkret.

Ibland när du står på en klippa som sträcker sig ut i havet och du tittar utåt.
Då kan gärna foten sträcka sig framåt för att komma lite närmare.
Men innan du går längst ut, ta gärna ett kliv tillbaks, så du inte ramlar i.


Album

För er som inte vet om vad jag gör om dagarna, så talar jag om nu.

Jag sitter och skriver på en skiva, där jag själv spelar allt och sjunger också. Har inte kommit på något namn än till den men det kommer väl.

Låtar som är färdiga just nu är
"Against the future without the past"
"I will keep you safe"
"I wonder where you are"
"If I could be without you"
"Women of blood"
"I hope"
"Fight back"
"Memories with a friend"

Det ska bli tio låtar :) och jag tänkte spela in allt själv i en mini studio jag ska bygga =)

Har ni några tips på albumnamn kan ni gärna skriva?
För övrigt finns de flesta låtarna på min youtube kanal  "totalmayhem000"

Les miserables

Middag iförrgår med Melinda, Kevin, Tubi,Moa och Kian sötnosen som låg o sov hela tiden =)
Sedan efter det så såg vi på film hemma hos Melinda =)

Var till kära "svärmor och gav henne en blomma idag" tyckte synd om henne som ska vara sjuk hela tiden =)
Hoppas hon kan bli med på fotboll på tisdag för då är det ju derby att titta på :)

Kikade in mitt framtida fotbollslag också, Falu Fk, som just nu leder DIV3 Södra norrland, o herregud, det kommer stå bänk i rumpan på mig efter säsongen slutar, så jag satsar nog på Div 4 laget för de hade mindre med spelare.

Så sitter jag o funderar på dikt till dopet åt mitt lilla monster :) har en massa förslag, kanske ska skriva någon själv, ja jag vet inte hur jag gör.

Jag köpte en diktbok ifjol sommras, som heter "mannens dikt om kärlek" som Göran Palm satt ihop. . .och i den boken finns det en riktigt härlig dikt av Bertil Malmgren.

"Jag håller dig så gränslöst kär som ingen,
och det är bara du som gör,
att jag ännu kan dröja kvar bland tingen
och icke följer mitt begär och dör.

Ty du skall veta, att jag varit nära
att helt förlora mig och bli
ett moln bland molnen, vilka vindar bära
som blinda töckenskepnader förbi.

Och jag har varit obeskrivligt trött
och led vid jorden och vid jordens föda
och varit avundsjuk på dem som dött
- de nyss begråtna och de länge döda.

Det ljusnar sakta och det ler och knoppas,
och livet sätter nya bland,
och det är du som gör, att jag kan hoppas,
och det är du som gör, att jag är glad"

Bertil Malmberg (1889- 1958)

Den ger mig tårar den där, och de finns så mycket underbart i den boken, :) Nej nu blir det natti, ska upp och döma fotboll till morgonen :)

Seems like it never ends...

I wish I could die right now, and wake up whenever I wanted to. . .

Ja, då är det 6 dagar kvar tills det är meningen att jag ska va borta härifrån, och jag kan väl i stort sett säga vad jag vill nu, för det är inget någon här kommer lida av.

Jag har sett två otroligt starka karaktärer, som har den största platsen i detta hjärta som slår vid dessa tangenter.
Jag var orolig i början, för hur de skulle gå för er och ert lilla knyte som en dag skulle komma till världen. Och att det skulle bli just den dagen jag var borta hade jag på känn, men nu är allt tvivlande bortblåst för jag ser i er det största som människan själv skapat, kärlek, tillsammans så ger ni erat barn en så otrolig stark kärlek att han kommer klara av allt i livet, och det ska ni veta att ni kommer bli och är redan nu världens bästa föräldrar<3

Jag då? vad kommer det bli utav mig? . . . jag vet inte, för det första har jag aldrig varit kär, jag vet inte hur det är o va kär? Det är många gråa dagar jag kännt mig nere, o grymt depp, bara velat försvinna och komma tillbaks när jag velat.
I all den där desperationen, så la jag allt på mina vänner, frågade vad det var för fel på mej, vad det är som gör att ingen tycker om mig...de svarade att det inte är något fel på mej, och att de inte vet?

Jag skapar bara allt det där helt själv...på egen hand...
I helgen, då jag var borta, kom jag in i ett rum, där fanns det 11 personer i min ålder, plus jag.

Det tog mig mindre än 10 minuter att känna mig välkommen och behövd utav dessa människor, dessutom var de glada och trevliga.

Det är inte så jävla svårt! Det handlar bara om o vara sig själv, vilket jag alltid är, men ibland gillas det inte av alla, och tyvärr är det något min hjärna inte kan acceptera och jag vet inte varför?

Känns som om detta kommer bli ett långt inlägg, o är ni inte intresserade av mig och mitt liv så föreslår jag att ni slutar läsa nu...

Jag är grym på att hjälpa andra, ställer upp, finns där, försöker hjälpa till med det jag kan.
Och för att mitt stora EGO ska få visa sig lite mer så ska jag citera mitt diplom jag fick när jag gick ur 9:an.

"Erik är alltid positiv, uppmuntrande, trevlig, artig och hjälpsam.
Ställer alltid upp om någon behöver hjälp!"

Någon direkt barndomskärlek har jag aldrig haft, ingen flickvän heller, ingen som sovit bredvid mig alls, det börjar kännas långt inne i mig någonstans.

Men det kommer! Hur många gånger har jag inte hört den meningen när jag slitits mellan att stå upprätt på kullen och sakta ramla ner från den?

Idag är det den 20:e Augusti och jag och min älskling firar två månader idag, eller ja nu är det så att Melinda o Kevin delar med mig då men jag vill kalla honom min älskling också, för han är en del av min familj<3

Jag har mer än en familj. I praktiken har jag endast en familj, men i hjärtat har jag två.
Och ni behöver inte vilka det är, bara de själva vet vilka de är.

Ingen av mina vänner har ringt till mig en enda gång i mitt snart 19 åriga liv och frågat om jag ska med till Rinn eller Velen eller Rännberg på fotboll? Fan jag älskar ju fotboll, nej utan då ringer min bästa kompis mamma och frågar om jag ska med...vad är ni för vänner egentligen?

Just nu gillar jag en tjej också, som jag pratat med i 4 månader, men ännu inte träffat, lång tid? kort tid? Det var egentligen skitsamma, jag gillar henne ändå, och hon gillar mej, det fattas bara det där lilla att vi träffas, och hon kommer säkert läsa det här och bli arg för att jag skriver om det allmänt, men just nu...äh, blir det så blir det, blir det inte så blir det inte, jag vet bara att känslorna växer och växer.

Känslor, det finns massa känslor i allt, men det är ju bara vi som kan tala om vad vi känner? ingen annan kan ju direkt tala om för oss att , idag är du ledsen, igår var du glad?

Jag har alltid haft svårt för känslor, o känna vad jag själv riktigt vill? Men det slumpar sig tillsynes att det blir så som jag vill ändå. Hur nu det är möjligt?

Undrar om ja skrivit världens längsta blogginlägg än?

Nu känner jag att huvudet börjar bli tomt i alla fall. Det är knepigt att ju mer man skriver desto mindre får man att tänka på.

För övrigt kan jag länka till mina låtar jag gjort på youtube.

http://www.youtube.com/user/TotalMayhem000

Ska jag sluta skriva nu ? Ja det får det nog bli, för er som hängde kvar så vill jag säga Tack! För ni bryr er o vill va med i mitt liv.<3

Love the way you lie

Haft en underbar helg som sagt med brudarna och "Gaysen" slappat idag =) käkat pizza o grejer, pratat hela dagen emd en godingtjej som jag gillar :D!! yeeah :D kanske får se på torsdag :D OMG hoppas.

Där lät ja som en liten tjej =) men aja, har pratat med domarklubben o de är okej att ja dömer fotboll i både dalarna och värmland =) och så måste ja ringa den där fotbollsklubben igen o massa papper o övergångar o bajs :)

O inte fick jag repa med TM idag heller -.- för att bilhelvetet gick sönder i Oleby, ååååh blev så sur. .. .

Annars så är de väl bra :D bättre än förra veckan då var de lite depp, men de hade sina orsaker :)

jag :D o mina maanbooobes =)

Rocket!

Nyss kommit hem ifrån en helg med Lilla-vm fotboll i "Hagforce" gick assisterande tillsammans med amanda kihlhage-persson under Huvuddomare Stefan Fredriksson :) var en fett kul helg med massa kul folk o vi hade de aaaaaasssnice :D så har fått många nya vänner ^^,

Nu blir det pizza (L)

Önskar vi vore tsm<3

´till the light takes me

Soon there will be a new start.
A new town
A new friendship
A new soccer club
A new home
A new place to start again, without th expectations.
A new way for me to create something
Hur som helst, snart är det dags för den där flytten då, ska bo själv för första gången i mitt liv. Bodde ju i stockholm med jörgen i sex veckor och det var ju en upplevelse så jag är väl lite förbered i alla fall.
Men det ska bli kul att få bo någon annanstans, få nya kompisar framför allt, mina barndomsvänner här de försvann av någon anledning, o även gamla kompisar jag hade i 7,8,9an och det har ja heller inte fått igen på gymnasiet, 80% av klassen bor ju utomlands, o då var de inte så lätt o få kontakt med någon, kanske tack vare att jag bor som jag bor också men ändå.
Jag ser fram emot att kunna träna fotboll i alla fall, kunna lära mig saker, bli duktig, och samtidigt känna att jag åstakommer någonting. För så som jag känner åstakommer jag ingenting här i Torsby, jag är inte rätt kille att bo här. Det bara är så.

Och jag tänkte passa på att nämna några personer som betytt något otroligt för mej som är ifrån denna lilla håla<3
Det är alla i mitt band, dock är inte alla ifrån Torsby, men det är Tubi, Emil,Chris och Jörgen.

Sedan så vill jag prisa min bästa vän, och hela hennes familj, för de är precis som en extra familj åt mig.

Så tack Melinda för att du finns<3 Och Tack Moa för att du också finns där för mej hela tiden<3
Jag vet ingen annanstans jag känner mig "Hemma" förutom hemma då förstås, men hos er vare sig det är hos dig Melinda, eller Hos din Mamma, så är jag alltid välkommen<3

Men jag tänker komma tillbaka, här är jag född och här ska jag dö.

Men jag kommer vara starkare än någonsin<3

Och jag hoppas att du kan vara med mig den dagen, mitt Mongo Från Kongo som spelar på Bongotrummor<3

Ey yo


Just a little hint of me, If that is anything to see

JTO =)

Skulle vilja att ni tipsar om låtar som man kan göra cover på =) alltså en låt som alla känner igen och kan =) lr ja vilka låtar en trubadur bör kunna helt enkelt =)

Be to be


Inatt var det väl inte så värst glada miner från min sida. Först anklagade du mig för att ha gjort saker jag aldrig skulle göra, sedan påstår du att det inte går att lita på mig och sist men inte minst så säger du "den" grejen.
Jag skulle kunna skriva en bok om hur mycket känslor som for igenom kroppen de 30 sekunderna jag först lade på telefonen, sen fick ditt sms och sedan svarade när du ringde igen.

Jag förlåter dej det gör jag. Men tro inte att det är en sak som är lätt att glömma. Det gjorde otroligt ont att få veta.
Jag har sagt att jag vill veta sanningen oavsett om det gör ont eller inte.
Det värsta var att du säger att jag inte litar på dej. Och så gör du en grej som gör att "hur ska jag kunna lita på dej nu?"
Det är dags för dej att visa att du verkligen vill det här, jag har sagt att det är dej jag vill ha, och du har sagt att du vill ha mej. Jag skiter fullständigt i vad någon annan tror eller vad någon vet.

Jag vet att du kommer läsa det här, jag vet att du kommer känna något när du ser det här.
Folk kommer fråga som fan, och fundera vad är det nu. Men jag tänker inte svara, för det är bara mellan mig och dig.
Och du ska veta, att ingen är som dig, och ingen kommer vara, och jag kommer inte vara någon annan med dig, förutom just mig själv, för jag älskar dej<3


my

"If there ever comes a day when we can't be together, keep me in your heart, I'll stay there forever."

Mitt självförtroende

Har ingen aning om vart du tog vägen...inte när du försvann heller. Trodde aldrig du skulle lämna mig sådär utan o varna mig först. Och det har varit så en längre tid nu.

Det är knepigt, men allt eftersom dina spår sitter kvar så försvinner mina vänner, eller slutar prata med mig.
Och jag märker det så väl själv också, men varför kan jag inte sluta bara?

Jag bar med dig överallt, som en jävla ryggsäck fastkedjad och ditskruvad med titaniumskruv in i bröstet.
Jag kan till och med sitta o skriva en bok om hur det är utan dej, hur det är med dig och hur det är när jag inte vet någonting. Men du försvann någonstans på vägen, de där skruven slets ur bröstet någonstans.
Försöker så gott det går utan dej, men nu måste det hända något hos någon annan än mej, de kan va vem som helst.

Jag vill bara att du kommer tillbaks :(

Dikt om dig min vän, som jag hoppas kommer tillbaks en dag.

Om jag tog ett steg framåt och ramlade bakåt.
Skulle du då orka ta emot mig?
Om jag sparkade iväg en fotboll emot ett mål.
Skulle du då våga rädda den?
Om jag drunknade i mina känslor.
Skulle du då hjälpa mig andas?
Du är inte den du är,
du är den som du själv vill va.

Om jag skulle försvinna och dö
Skulle du då få mig i liv igen?

Features at all cost

Taggar inför cup under helgen, men just nu ekar huvudet som fan!!

Ser på Remember Me, filmen är helt okej, tråkigt att det är dåliga skådespelare dock, han twilight gubben vad han nu heter. =)

Annars tränade jag en sväng idag, 4 st var vi (Y) och sen var de A-lagsmatch, vinst emot Råtorp :D

Uppmanar alla att lyssna på låten "the seven angels" med bandet Avantasia, så spolar ni fram till 10.55 i den låten o lyssnar på den till slutet, de är världens bäst komponerade stycke någonsin, tycker jag :D! röööös o grinade som fan åt just den slutdelen :D







Älskar dej<3

you are always on my mind

e                         eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee                                                  f                                                                                                                               l                                                                                               i                                                                                           c                                                     i                                                                     a      fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff        

llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll i  a c                                                 f                                  a                        l                                                                                                                    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii                                                          ccccccccccccccccccccccccccccccccc

All hail the king

Slapp dag idag :) lekte med kickflip o var till Melvin en sväng =) o drack kaffe o åt jordgubbar =) sen blev de Ararat med kickflip =) sen så dömde jag en fotbollsmatch, just nu har ja ont i benen som fan, men i morgon blir de vila eftersom det är cup till helgen =)

Annars flyter det på bra =) de finns så många fiskar där i havet, o ja begriper inte hur man kan svara såhär på frågan, "varför kommer du inte till mig då?" .... "jag vet inte?"

Ja då är det väl som det är :P

twisted

ehhm ja, funderar allt på om jag inte ska ta o göra en demo ändå, ja menar sången låter hyfsat så de borde ju gå o slipa till bättre i mixningen o mastringen :) men ska köpa grejer till en egen liten hemmastudio =)

Har pratat lite med han jag ska bo tillsammans med i Falun, flyt att han går sportsmanagement då x)

Har även tittat på ny fotbollsklubb, Falu Fk de verkade glada över att ja hörde av mig så ska väl ringa dem när jag känner att Torsby If är ett landmärke i karriären. Ska även höra om jag kan få döma lite fotboll i Dalarna också :) alltid bra med lite extra cash =)

Match i morgon =) leka på onsdag och döma på kvällen, Torsdag är vilodag och sedan är det fotboll hela helgen, svennis cup i torsby. =)

Ligger i en säng och funderar. . . Inte m...

Ligger i en säng och funderar. . . Inte min egen, utan någon annans som jag inte vet namnet på. Ligger och tänker på hon som försvann. . . Han som är min vän. . . Hon som gör mig pirrig, men på fel sätt. . . Dem två som verkar av och på. . . Han som jag inte tror vet vad han håller på med. . .hon som inte finns ännu. . .dem som betyder otroligt mycket för mig . . . Hon som jag slutade prata med. . Han som blev sur på mig . . Hon som slutade prata med mig . . .han som kommer va en stor del av hur min framtid ser ut. . . Hon som jag bryr mig alldeles för mycket om. . . Han som jag avundas så jag vill spy. . . Minst av allt tänker jag på mig själv. . .


RSS 2.0