USCH

vad jag är fet och ful...tycker jag...och låt mig tycka det...hoppas de nya korten blir skitfula så man har nått mer o klaga på...

Move

Snart flyttar vi, i morgon kommer de och kolla på lägenheten, en så kallad första besiktning. Sitter här mitt i natten och dricker te, har börjat fått svårt att sova igen som jag hade ifjol, så vette fan vad det är, har inte druckit lika mkt kaffe idag helelr som ja brukar, men inte blir jag tröttare för det.

Var på en fest förut, var väl helt okej, träffade lite najst folk :)

ÄÄÄR SÅÅÅ JJÄÄVVLLAAA BÖÖÖL, becca kom hit ;)!;)!;)!;)!;)!;)!;)!;)!)

Lost but not lost pics ;D

<3

Fuck yeah



Undrar vad det här är för något? ;) MIAU ;)

happy little boozer

Hade en skitbra kväll igår ;D med konsert först, sen blev det bira på klubb hellmer, och det var ju skitnajs ;D bästa stället jag varit på här iaf :D bara massa metal och hårdrock i högtalarna och skittrevligt folk ;D senare blev det pizza/kebab på meastro under natten :)


Rauwr

Sitter och kollar på serien Blue mountain state, :) riktigt skön serie, är på S2 just nu :D

Ikväll ska vi på konsert och se Letters from the colony, någon dude i pojkarnas klass som spelar där och han va riktigt trevlig och de verkade jävligt grymma. Annars händer det väl inte så mycket, ska väl käka snart och göra sid i ordning :)

cioa!

Ja kära blogg, lr hur är det man säger? :p...

Ja kära blogg, lr hur är det man säger? :p klockan är över 4, blev väckt halv 4 av ett sms :p och somna om går inte, för stans madrass och etc ligger och snarkar i mitt vardagsrum, så är förbannad o grinig just nu, ska åka hem på förmiddagen, så hade ju hoppats få sova lite, men i helvete heller...har ni någon gång sågat er igenom ebenholtz någon gång vet ni vilket ljud jag snackar om...men, jag får min revenge när jag går upp klockan 7 och sätter igång varenda apparat som finns i köket...åh vrede känner jag bara...hatar o inte få sova som jag vill...grattis till älskade pappa som blir 60 år i morgon<3 annars försöker jag komma på något vettigt men det går inte.......


Hey stoopid

Sådär, har lärt mig ett par låtar nu i alla fall :) men är fortfarande många kvar, har packat lite inför i morgon också, så åker runt 10-tiden i morgon, pojkarna är ute på fest och jag sitter här o käkar ChocolateMoons som de heter :) hihihi lite töntigt men vafan ;D

Jävlar va bööööl ja är då, tänk om ändå tjejen var här ;) men nästa vecka så ;) grrrr


T.H.O.R.D

Yeay :) sitter och tränar in lite låtar till det nya Coverbandet vi ska starta uppe i FALUN :D iaf de låtarna vi har på förslag :) det ska bli trevligt :) så tränar på runt 40-50 låtar just nu :) hihihi, det är min stil av låtar också så det är asnajs :D

Never say never

Ehm, vaknat, låg skitlänge idag, har varit och handlat mjölk och ost och fisk till maten senare idag, i morgon tänkte jag dra hem till de värmländska skogarna och fira pappa som fyller år :D ! yeay!

Sedan åker jag nog hem tillbaks på lördag redan för att skriva lite mer på uppsatsen som ska vara inlämnad på måndag morgon, har skrivit en sida idag ungefär och är väl på sida 8 tror nog eller någonting liknande, sen ska innehållsförteckning och allt sånt "jokks" vara med innan den är klar. :)


Sing me a song

:) idag har ja inte gjort någonting förutom lite uppsats, :) mja, det är det som hänt idag :)

school

TRÖTT! som fan, sitter i skolan redan när jag börjar kl 15 endast, men men Fredrik ville plugga och då kan man väl ta tillfället i akt att plugga lite man med  :)


Marten

Ja nu är man hemma ifrån Marten då och det bjöd väl inte på så mycket som vanligt.

Första dagen så kom vi väl dit runt 20-21 drog ut, och de dröjde ju inte länge innan man fick höra att folk pratar om en i klassrummet (Y) men men det var väl lugnt, annars fick man ju höra att man är elak och otrevlig.

Kallt var det så var inte ute särskilt länge, men träffade en del gamla kompisar man inte sett på väldigt länge faktiskt.

Andra dagen, lördag då så fick man höra USCH! när man kom, asnajs, sen så träffade man väl mer fina kompisar då såklart, men med all negativitet så äre inte så särskilt kul... Men men med 15 par strumpor och 7 par kalsonger rikare äre bra :) REPet med TM gick kanon också :) och om två veckor är vi med på rädda barnen galan i torsby :)


Wakie wakie


Keep those words for yourself

Ligger i sängen :) har haft älskling här i två dagar, och myst och mått väldigt skönt ;) kikat på massa pokemon ;D haha och spelat massa pokemon och gitarr och sjungit o allt möjligt. Idag taggar vi för marten och vi ska väl ta oss en öl eller flera :D blir supernajs det att gå o lyssna på Svenne Rubins när man kommer hem, haha vilka kunglåtar de har :)

Annars har det itne hänt så mkt, varit grining på eftermiddag eftersom jag inte klarar en del i vår nya låt som vi gör :P och har stått i flera timmar och nötat, på ena basen, på den andra, på gitarren :P ja tillslut gav jag upp men jag tänker fortsätta försöka tills jag är där, kommer i alla fall närmare :D


Sweetie

:) ligger i sängen med Rebecca nu :) ska snart sova, idag har vi inte gjort så mycket :) bara kikat på pokemon och lite filmer med jörgen och tubi :) skriver lite uppsats också emellanåt, på torsdag ska den va inlämnad :) sen till helgen är det marten :) ska bli najs, fick två fina presenter av min älskade idag också :* underbart<3


Game

Hey ;D sitter i soffan och kollar på pokemon :) medans tubi sitter och spelar på datorn :) bögjörgen har dragit iväg på 7-kamp och blir borta ett tag :) är sjukt sugen på typ godis lr någonting :O tur att rebecca kommer i morgon så ja får smaska lite ;)

Ja, sitter och dricker kaffe samtidigt och tittar ut, de börjar blåsa världigt hårt ute så antar att ovädret i värmland är påväg hit upp till dalarna :P drygt men men vädrets makter kan man inte rå på :)

3

Fuck



Idag har vi inte gjort så mycket, skickade hem killarna jag filmade med i morse vid 7 tiden ungefär, sedan kl 11 drog jörgen och tubi iväg till skolan en sväng, medans jag har legat hemma och slappat väldigt mycket, käkat mat och druckit kaffe, smsat med tjejen och lite sånt :) på tisdag kommer hon hit förresten ;D yeay ;D hon vet inte vad som väntar här inte ;)

Det här med o ha ett förhållande känns ändå rätt bra :) har alltid typ varit rädd för det egentligen och binda sig vid någon o så :) men jag tycker vi har det bra :) sen om man bor lite långt emellan (eller ja 12 mil) så uppskattar man den tiden man får tillsammans på ett bättre sätt :)


Babe

Bra kväll igår :) var och filmade Tove Styrke med vårat produktionsbolag, :) blev bra :) filmade sen chrasdiet, och hängde med dem i logen :) fuck vilka sköna killar :) bjöd på öl och skrattade och hade oss ;D ska se om ja kan plocka fram kortena på oss snart :)

I morrn har jag som vanligt min enda lektion, sen är det skriva själv resten av veckan.
om två dagar kommer babe :* och stannar här :* sen till helgen är det marten i torsby :D

<3


Sometimes...wohhooohhoohooo

:) sitter o kikar på landskampen just nu , bra match, lirar lite pokemon samtidigt och äter popcorn x) rena barndagiset :) haha

Dricker kaffe med och det kanske är lite vuxnare dock, spelar gitarr emellanåt, har väldigt tråkigt med andra ord ;)

Ja, en del människor tar åt sig av mycket, även fast man säger som det är :P så ja menar, säger man en sak, är de väl inte alltid man gör den? så svårt o förstå det har en del människor :) men det är väl upp till dem :)

Idag fick jag mig registrerad på kursen också, äntligen, har varit världens krångel med det där så nu kanske man får pengar också :)

Lämnade in sidan på uppsatsen igår, så hoppas man får bra responsen så man slipper byta ämne och frågeställning.

3 nya gig varav 2 är bokade och klara, sedan så kommer det flera :)


My House

Idag var vi och kikade på lägenheten då :D den var skitnajs :D världens största vardagsrum två toaletter och varsitt rum :D asbra ju!! :D <3<3


hellowed be thy name

Vaknat, jörgen BÖGvik väckte mig med den fetaste ringklockan som finns i örat i morse och jag vakna som fan .__. Vi ska iväg och kika på lägenhet vid 14.30 så ska vara nere i byn kl 13 :) sitter och käkar mina chokladflingor med mjööölk ;D

Ikväll kommer björn och nicke  och sover här :) de ska filma med mig i morgon på Granny Goes Street i Falun och då ska vi filma tove styrka bland annat och crashdiet :)


RSS 2.0