I cant get laid in germany

Yeezz...julen är över då :) har inte fått något mer än förväntan :) lite parfym och så, pengar kläder :) underbar tid med familjerna :) och konserterna av broder förut i år :) <3<3<3

Juldagen och julbuffé i stjernehallen :) var trevligt :) mycket känt folk och roligt o dansa, har haft skitont i benen dock är ju inget jag gör annars precis x)

Tyskland 2012 har bror o svägerska beställt,  hittils till wacken är det 69 band då
dessa tänker jag se hittills

Volbeat Amaranthe Amon Amarth Axel Rudi Pell D-A-D Dimmu Borgir GammaRay Hammerfall In Flames Scorpions U.D.O

Under här är resterande band, inte såååå imponerande och en hel del har jag redan sett :) men det som är ovan här längtar jag till :D !!!!!!

Judas priest i april också, hammerfall är förband...följt av parkway drive och miss may I sen dagen efter <3 fett 2012

Tradition

Idag drar vi först till affären kl 9, sedan efter det hämtar vi det nya kylskåpet, jag o papps bar ut det gamla igår.
Senare ska vi till broder och äta TACOS må ni tro, här bryter vi traditioner...fast frågan är hur traditioner uppstår? Säger man bara, nej nu jävlar ska vi köra det här varje år?

Eftermiddag blir det farmor o hälsa på :) sen blir det hem och tagga inför juldagen och buffé och TREDRAG i stjernehallen (Y)

one shot

Det var inte enkelt, men det är bäst såhär <3

Käkat mat som fan idag, älskar KÖTT!!

Annars börjar väl dokumentären arta sig hoppas vi =)

<3<3<3

Don´t look any other way then on me please, cause the light of the world has left me.
Dont close youre eyes and turn your other cheek to me, for I have been to long in darkness since you came.

tihihihi

vill ha cash!? åh...23e får man cash nästa gång...usch ångest

Varit med pigi och saga idag : )var roligt :)

awfawrv

Sitter hemma med tubi och saga i falun :D  vill ha pengar OCH SOMMARJOBB!=!=!=!=!==!=!=!=!=!=

yeah

Kanske ska börja köra GI metoden, men frågan är när man ska ta sig motivation till det -.- sitter här med min rågrost, och skinka och ost, och en kopp grönt te :) ska nog köra ett ännu mörkare bröd eller skära ner på det, äta mer ägg och bacon också, kött gillar jag ju sen förut :) så får man fortsätta så och se om det händer någonting :)

winter

Usch va längesen jag var här inne, men nu är jag här än en gång i alla fall, klockan är skitmycket och jag har en orkar inte sova natt......usch på dem också.

Jul snart, få åka hem och käka massa mat, julklappar är dyrt har jag kommit framt till, har typ 800 kvar o leva på tills den 23 vilket är 9 dagar, och det är typ en hundring per dag. Men det borde gå.

Sen är det dags o betala räkningar och allt sånt än en gång, men men det löser sig nog allt.

Sen så funderar jag nog på och försöka lägga av med kolhydrater och onyttigt socker några månader, suck har lagt på mig typ 20 kilo eller nått det senaste 1,5 åren. från 80 tills jag kollade på vågen här om dagen flera gånger 100 pannor...jag bara fuck vad är det här...men var är motivationen till träning?!?! den finns ju inte längre, det var roligt när man körde fotboll och sånt för då tränade man jämnt, men nej den sammanhållningen som man hade med laget som var då måste man bygga upp igen och det är nog det jag typ orkar, men får se hur det blir i sommar, vill jävligt gärna ha jobb och söker hela tiden och försöker hitta något.

PEACE

RSS 2.0