blackout

Sitter inne på mitt rum just nu, chattar med lite folk, dricker TE, lyssnar på mina skönt sovande pojkar som ligger i vardagsrummet och inväntar en ny skoldag. Själv ska jag läsa lite i boken i morrn, skriva lite mer på min uppsats, och springa lite, laga mat och kanske styrketräna lite :)

Har bestämt mig att jag ska skriva om filmmusik i alla fall, film och musik ligger närmast hjärtat :)
På tisdag kommer rebecca :) längesen ja fick se henne, och det är lite jobbigt :/ men hon kommer i alla fall :) <3

Land of the light

Idag har jörgen och tubi varit här i två dagar snart :) trivs jättebra :) Spelar, käkar, lagar mat tillsammans och har varit pch pantat idag med mera. :) Så det här ska gå kanon.

Annars idag har vi väl inte gjort så mycket, planerar inför skolan i morgon, är både peppe och inte :) känns kul o äntligen få göra någonting, men kommer bara ha handledning en dag i veckan sen får jag jobba själv och enmansteam är inte riktigt min grej, men vi hoppas det går bra :)

Älskar dej rebecca <3  :) Btw :) en månad har vi varit tsm i morrn ;D fuck yeah ;D

Reflect the storm

Tja :) har fått en skittrevlig rumskompis :D trivs ju asbra :D  I morgon kommer jörgen och tubi också hit så då blir det ännu bättre :D <3

Min babe har köpt lite saker åt henne :$ bland annat en sak som ingår i min älsklingsfetisch ;D gaaaah!! ;D !!
Miss u<3

Var och fikade idag med sophia, som jag inte sett på ett helt år nästan, snackade åsikter och skit och politik och allt möjligt över en latte :)

jag ;D

Let the demons free

I miss my cupcake :(  I dag blir det Farmor först på morgonen, sen så blir det väl Tubi tror jag :) sen ska jag även ägna en dag åt mitt gudbarn också ENBART :) innan jag åker upp till Falun igen och börjar plugga :) med jörgen och tubi :D ska bli såååå kul :D !!!! 

Har dömt sista matchen i Värmlands domardisktrikt också :) får se när jag kommer över till Dalarnas Distrikt :) och om jag får några matcher överhuvudtaget ? :)



<3

Run to the hills

Har varit i  Rottneros, har varit assisterande domare idag i DIV 5, varit på kräft/knytkalas :) sen har jag inte gjort någonting mer, var typ till tubi en sväng och kollade vilka saker de ska ha med till Falun för de kommer och bor hos mig han och jögge tills vi har hittat egen lägenhet :) och snart kommer älskling igen till mig :* <3 puss på henne vad jag saknar henne :) <3

Länge sen jag uppdaterade någonting nu, me...

Länge sen jag uppdaterade någonting nu, men det har hänt en hel del sedan sist. Jag bror och svägerska tog festivalbussen till världens största hårdrocksfestival wacken open air i tyskland, helt galet var det, vi åt så mycket mat, drack så mycket öl, träffade så mycket trevligt folk och lyssnade på asbra musik i en hej vecka, sjukt otroligt roligt<3 nästa år är redan inbokat. Sen har jag skaffat tjej, en tjej som jag tycker om så fruktansvärt mycket, ibland känns det som om vi känt varandra hela livet, och det är inte krångel lr bekymmer med någonting alls<3 så underbart<3 min Rebecca<3 :) var även på festival med henne i rejmyre, vilket sög som fan :p skitdålig festival. :) sen har även jörgen och tubi kommit in på skola i falun, vilket är skitkul, lutar nog åt att de bor hos mig i början tills vi fått tag i lägenhet att bo i <3 älskar att livet äntligen är som jag vill ha det <3


RSS 2.0