The jealousy in me

Sista mars idag, dag 24...med stoltheten i behåll så har ja ännu inte reflekterat över alla de fel ja tänkt att jag gjort...men måste nog göra det snart.

Om det nu är jag som gjort fel?

Jag försöker i alla fall hjälpa mig själv allt jag kan med att motarbeta allt dåligt, men de är någonting som jag inte tror många vet om mig som sätter stopp för allting.

Jag är nämnligen avundsjuk...på dej, dej och dej

På vad det är du har ****N ******N och det du verkligen förstått med ditt eget liv.

På dej *******A *********N och hur du alltid lyckas hitta tillbaks.

Och till sist på dej ******A ******** som har precis allt du vill

Det är nått fel va, när man tänker såhär?
Ja försöker i alla fall allt ja kan...

Hade totalt glömt bort att jag kan göra bl...

Hade totalt glömt bort att jag kan göra blogginlägg med hjälp av mobilen också. Men i alla fall, idag är det väl dag 23 och jag tänker fortsätta ändå utan allt du är... Har hittat tillbaka till den glädje och gemenskap jag hade när jag flyttade hit :) känns otroligt skönt, men det kan lätt bli så när man är borta mycket och reser omkring. I alla fall så kommer jag mina nya vänner närmare varje dag :) håller på att ljudlägga det sista på kortfilmen i ljudläggningskursen, hade för övrigt tenta idag som gick bra, men kortfilmen kommer nog bli bra :) har laddat upp med två matlådor och tänker jobba rejält, men det här med sömnen börjar spöka lite igen, därför jag inte försöker sitta vid datorn så mycket, utan har börjat springa i stället :) så får se hur det löser sig :) jag är i alla fall gladare än på bra många år :) pöss


.........

Varför var det där nödvändigt då?

Explore me

Skolan idag :) gic kdit lita tidigare och busade med jonatan och Anna brandt :D haha drak kaffe och åt smörgås :) sen så hade jag ljudläggning ett tag :) börjar väl bli något :) i morrn äre handledning och PM redovisning :) sen ska ja supa tills de svartnar :) bye

pöss

A picture of

Vi är på dag 17 idag lilla du...besviken på dej är jag... att det bara krävdes så lite för dej att bara sluta......

Annars vaknade jag kl10, är ledig idag men ska kika till skolan ikväll och ljudlägga filmen så man har något att presentera för handledaren i morgon tidigt, sen I morgon  är det PM redovisning, sen ska ja parta "järnet" och inte minnas nånting... bye

blitz

Har haft en jättebra dag :D gick till skolan lite tidigare o myste med sofiiiiieee ^^, sen så var det föreläsning :O en helt sjukt grym föreläsning :O Sen blev det donken med Melin och sen gick jag, Anna, Linn, Madelene och Frida till Simon som bjöd på tårta då han fyllde år :) massa folk vare där också :)

Sen åkte vi till stan med bussen, frida gick hem...gick in på kåren och där spelade Melin Beerpong för fulla muggar :) sen drog jag och madde hem :D haha och hon skrattade typ hela hela vägen hem :D

PÖSS!!!

crucify me

Ledig tills klockan 13 idag :) men har redan duschat och käkar frukost just nu :) idag bjuds de på föreläsning med företaget DINAHMOE :) sen så blir det nog tårta hos Simon linnerhed som fyller 22 :) Grattis Simon :)


sing me a song

dag 15 va? ja jag tror det :)

Roligt roligt :) ska kika på the adjustement bureau :) innan jag ska sova, i morrn kväll blir det tårta hos Gotland och kändwille :)

Det slutar verkligen aldrig det där...

Run to the hills

Igår 4987 steg på 41:44 :)
Idag 6793 steg på 54:37 :) ingen väldig fart :) men det börjar hända någonting i alla fall, har ju varit grymt lat på sistone o lagt på mig KILON!

Annars hade vi filmmusikföreläsning med en massa hemskt obegripliga termer idag :) dock intressant :)

Blood brothers

:) vaken och pigg, ska snart dra till skolan för att synka bomövningen vi hade förra veckan :) efter det blir det föreläsning med Johnny Wingstedt, och vem fan är det undrar ni? jo

Johnny Wingstedt har i över 30 år verkat som musiker och kompositör för teater, film och TV i Japan, Sverige, USA och Kina. Han har en examen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och en examen i komposition för film från Berklee College of Music i Boston. Johnny Wingstedt är lektor vid Kungliga Musikhögskolans institution för musik- och medieproduktion och undervisar bland annat i filmmusikkomposition.

Så det ska bli en jävligt intressant lektion :)

Pöss

talk dirty to me



Yeay :) dagens måltid cepavcici och grönsaker och dressing :) efter 3,8 kilometer på asfalten idag :)
Var i skolan och ljuddesignade en bomb i flera timmar idag :) men tillslut blev det bra.

Snart blir det läggdags :) mer ljudläggning i morgon och föreläsning om filmmusik

Too much love will kill you

idag var jag inne på dag 11 ... hur känns det? ...bittert, surt, bittert

Torsdag-Söndag har man gjort liveproduktion på världscupen i längdskidor i Falun, 37 timmar gjorda på 4 dagar.
Så är ganska trött och sliten som sagt, annars har det inte hänt så mycket... funderar som vanligt

aces high

I morgon är jag inne på dag 10 ska du veta...och det börjar gå upp för mig nu hur det egentligen är allting, inte bara med dej...

Skolan typ hela dagen idag, kollat utrustning, gjort bomövning, gjort foleyljud till kortfilmen. Haft möte med arenaproducenterna på skidspelen i Falun. Ska filma där under helgen som är så kommer inte skriva så värst mycket här då jag kommer vara riktigt trött.

Sitter i sängen och käkar just nu, blir väl en kopp kaffe på detta och sen sova så man orkar upp tidigt i morgon bitti.    http://open.spotify.com/track/2EeIS3zD8CM4JMSQlu1BFV

Fine

GRYM DAG ;D TVspels föreläsning först, sen hem och läser rocknytt och THE DARKNESS återförenas!! :D!!!!!!! och Hammerfall kommer med nytt album ^^, VÄRD DAG!!!!

Planeras gör det annars, inför bomövning, ljudläggning av film och så är det skidor under helgen, ska vara med och hjälpa till på världscupen här i Falun.

Kommer göras massor :) sen så har jag varit ute och rört på mig varje dag den här veckan, så ska försöka hålla i det , då jag behöver minska lite i vikt :P kommer nog så slite under helgen så det räcker ett tag :)

If you wanna be my lover



Sport och öl? = WIN

3-1 i matcher till färjestad :D men förlorade på tips idag :)
Nyss druckit kaffe, ja vet man ska inte dricka kaffe såhär sent :P men ändå, var ute o rörde på mig förut en promenad på 37 minuter enligt min Ipod ;) I morgon blir det samam igen, så ska vi se om vi kan trappa upp tempot lite nästa vecka :)

Annars kikar jag runt i musiksverige, ni får ju gärna komma med tips till mitt band? vi lirar dödsmetall typ, spelar en egen stil, men det kanske ni vet vid det här laget :)

Hur som helst som haver så är ja lycklig ;D ibland får ja en sånhär knäpp :D är så glad bara :D så jävla gött :)

Pöss

Im gonna get there

Blev en mysig liten tupplur på några minuter, nu väntar jag spänt på att få se hockeyresultatet :) samtidigt som jag ska klura ut när jag ska röra på mig i morgon, sprang en liten bit idag, har faktiskt gått upp 5 kilo sen ja flytta hit, tack vare all lathet och alla chips choklad cola etc. så de ska vi ändra på :)

Var och handlade massa mat förut också :) nyttigt, mycket proteiner o sånt :)

Ciao pöss

Me and my drum

TRÖTT!!
Varit i skolan en sväng, i morgon blir det leta saker i hemmet som kan låta som ljudet från krig :P blir kul o se vad man kommer på :P

Ska nog snart sova ;D eller så kanske det blir någon film :) får se, har inte så mycket att skriva idag

Pöss

Savior

Hem till kära falun idag :) lång bussresa men fick tid att inviga min nya rosa Ipod nano som Emma kirra åt mig i USA :D
Annars har dagen bestått av mestadels buss då :P så gick jag emellan ett slagsmål i en busskur när jag kom utanför affären :P dumma jävlar som står o filmar när de slår ner någon :P men aja, tog i då den jäveln börja grina, då var han inte så tuff längre...får väl se vad som händer :P han gick iväg i alla fall :)

så just nu käkar jag :D kikar på bilder ifrån Tortured minds gig i Hamar :D grymt feta bilder som Chris syster hade tagit :D !!!

Pöss ;)


Words don´t come easy

Natt och ingen sömn, så jävla knepigt det här...borde va skittrött men nejdå :P

Bitter va ordet ja :P jag är bitter, är sällan nöjd med någonting, allra minst med mina vänner just nu.

Gjorde en liten kul sak, slutade skriva till vissa personer, som jag annars pratar med varje dag eller iaf någon dag i veckan :) och nu visar det sig att ingen av de personerna har hört av sig, så ja vet inte om de förväntar sig att ja alltid ska fråga dem hur det är med dem o fråga hur de haft det idag o etc. Men inte fan är det någon som skriver till mig och frågar inte, NÅGON enstaka person gör det alltid, är otroligt glada över att jag fann er i mitt liv, men ni andra...blir så besviken på något sätt, så det där har fått mig o fundera lite på mina vänner faktiskt, men får se hur länge det dröjer :P

Ibland har jag funderat på o bara lägga undan datorn, och se hur många jag mister kontakten med, för det känns som om att vänskapen består så mycket av den kontakten :P

Vad mer är jag bitter över :P nej tjejer har ja slutat va bitter över, hatar min egen självömkan till och med numera, för nu vet ja hur ja själv låter...så på något vis hatälskar jag mig själv :) lite kul, men har i alla fall insett att det inte går längre, mår ju bara sämre för det :) men så är det att va den snälle killen, som behandlar tjejer med respekt :)

Visst ja må va söt o gullig o ha alla egenskaper som en bra kille ska ha :P men jaha, de var ju kul, du har precis allt, men vi kan väl va kompisar va? :D ehh.....Men ja :) det släpper vi nu :)

Vad mer finns det att klaga på?
Hmm, nä inte särskilt mycket, eller jo jag har tappat 5 kilo muskler sen ja flyttade till Dalarna :S FuuucK!
Så har köpt mig ny Ipod, så nu måste ja fan ut o röra på mig, annars går inte det här..


Slap in the face*


night of the blade

Ja :) då är man här igen, :) Fredag morgon åkte jag till Tubi, där hälsade jag på Emma (För övrigt äckligt grym på freestyle skidor) typ bäst i världen :) och så lekte jag o tubi lite, innan vi åkte till Hamar i Norge för att spela på Sebs Hotel som är en jävla grym metalbar. Som förband åt MORON POLICE. jävla grymt band.

Så 22 tiden startar vi vårat gig då, lirar färdigt och det var väl en del folk i alla fall runt 30-40 pers :) Glada o nöjda åkte vi hem till Jögge i Flisa och åt Pizza som hans mamma hade gjort :O OMG!!! underbart gott!

Såg jackas 3  innan vi somnade,  och då hade jag och Emil gjort snarkserenad under natten så Jögge gick upp och la sig x) haha sorry Jögge!!!

Senare idag så åkte vi hem då och här sitter jag nu :) åker till Falun tidigt  :) och förbereder mig inför en ny skolvecka och jobb på världscupen i skidor i falun till helgen :)

Pöss

You just got me burnin´

haha :) beställde Mackenzie Pro till mig igår :D yeah :D men är tvungen att ha en ny dator ändå så !

I morgon är TM förband åt Moron police i Norge, ska bli jävligt kul :)

Annars är ja väldigt mycket ledig den här veckan, inte nästa vecka dock då jag ska va med o jobba på svenska skidspelen i falun, bland massa annat, t.ex ljudläggningsuppgifter och PM och ljudberättelser och allt sånt.

Ciao :D

I will follow you into the dark

:) var på fest igår :) riktigt kul faktiskt :) vandrade hemmåt runt 3-4 tiden :) käkade lite pizza inatt och så oc åt upp resten i morse. Annars har jag ätit typ hela dagen :D suttit vid datorn :) letat lite gig åt TM
Annars har jag tagit det ganska lugnt här idag :) spelat bas oc tränat på Tortured Minds nya låtar, förbereder mig inför warm up gig åt moron police på fredag, ska göra vårat INTRO under veckan, ska spela in ljudberättelse och börja skriva lite på mitt Filmljudsanalys PM :)

Så det blir nog en intressant vecka detta :D

pöss

RSS 2.0