Gasoline queen

Har sovit nästan hela dagen, regnet piskar där ute som aldrig förr, känner mig inte sådär jävla tagg när jag ska springa i morgon om det blir sånt här väder.

Annars idag så ska jag vila kroppen, har kört ganska hårt de senaste dagarna, så hade vilodag igår och idag, sen så fortsätter jag i morgon, tisdag,onsdag och på fredag lördag söndag,, för då är det cup här hemma =) Men schemat har inte kommit ut än och det vore ju bra om det gjorde det?!?!?

Besök under veckan hoppas vi på ;) och de som inte ser på EM på tv är väl i sunne o super, hoppas ni har de bra på Rosenström ikväll alla glada fulla människor ^^,

Nej nu blir det frukost =) :D


Suckandes i ljuset

Varför är vi människor vakna så länge egentligen? Jag själv tvingar mig att vara vaken för att jag vill inte sova.
Men varför vill jag då inte sova frågar jag mig själv? Jag tycker ju om att ligga extra länge på morgonen och vill helst sova lite längre.
Kanske har det med att göra att man är nyfiken och inte vill missa något? Ja inte vet jag.
Jag vet i alla fall att inatt sover jag inte så värst bra. . .du lilla tjej, eller du gillar inte att jag kallar dig liten. Du är egentligen stor och jättevuxen och vacker som alla sommarens finaste dagar.

Men när du frågar mig om du får (göra något med någon annan? eller säger tänk om jag gör något med någon annan då? är det okej?) och jag tvärsäger NEJ! de är det samma som att du inte gillar mig, och under hela natten då så ligger jag och väntar på att du ska skicka sms dagen efter o säga att du inte har gjort något dumt. Jag vet inte om de är någon sorts taktik för att du ska testa mig eller något sånt? Jag vet bara att det gör mig sömnlös. . .jag vet inte vad ni brukar ligga och va sömnlösa för? Men borde det inte vara meningslöst att ligga o tänka såhär om någon man gillar, jag kan ju inte göra någonting åt hennes känslor och vad hon känner?

O spekulare inte i vem det är, ni vet ändå inte. . .

Jag älskar henne<3 Jag kan inte vara utan henne en enda dag, och nu har vi pratat fram och tillbaks i tre månader, och jag ger mig inte förens du är min<3 Jag älskar dej<3

RSS 2.0