Wonder where the time is going

Har inte tid till någonting längre känns det som, skitmkt att göra och bläh...orkar ingenting när man väl får va ledig

Face another time

Avslutade jobbet på skidspelen idag, tufft och intensivt men riktigt kul.

Hmmm...en del personer önskade jag hörde av sig och sa vad det är för något, hör av mig skitmycket men får aldrig något svar.

Ska käka nuggets nu, sen ska jag sova för i morgon är det nytt möte inför nästa helg.

Annars är det väldigt bra :) förutom att vissa personer kunde lätta upp min oro lite mer.

Sweet misery

Fick se CG idag när han delade ut blommor, andra kallar honom knugen, vilket som tycker jag.

Filmade lite, och i morgon är det sista dagen vilket ska bli både tråkigt och skönt. sen är det planering för nästa vecka och helgprogrammet vi ska göra.

stress

mixed emo

Åkte helikopter idag för första gången, skitfett, skitläskigt o dyka med den,

filmade dåligt idag, skit

folk ska säga som det är på en gång, inte vänta evigheter innan man säger som det är....

peaiss

Tjo

Tog en liten springtur idag :) annars har det inte hänt mycket, fan riktigt skönt att få va ledig en liten stund ibland allt filmande osv osv :) ville dock röra på mig lite så drog på mig TIF dressen och gick ut och körde en powerwalk :)




nej...

nej nej nej...

MELLO 2012

har varit o gjort praktik och varit kameraass på melodifestivalen i leksand och finalen i globen <3 underbart kul :) o få va med alla artister och göra programmet :) Assisterade kamera 1 och höll i sladden kan man säga så kameramannen inte trampar på den, sen se upp för kranar och steadicams.

Alla stjärnor och programledare o sånt är jättetrevliga och hjälpsamma :) haha eric saade kom o fråga mig var abbe var så fick hjälpa han o visa var han va^^, lite skoj, han e snäll :)

Annars var maten och fikat underbart :D skitgott verkligen, långa jobbdagar med rep och så, sätta upp saker och rigga ner saker.



duscha!

Skulle vilja klä mig typ såhär under sommaren, vet inte vad skiten heter, men alla japaneser och såna har ju sånt :D eller varför inte en kilt? :D

waiting to burst

Kaffe och kikar lite på VM i skidskytte...ingen speciellt bra dag precis, försöker ragga någon som vill komma och kika på melodifestivalen...eller överhuvudtaget va med mig här uppe?...men det är ingen som vill...får försöka ändra på nånting

slim

försöker slimma ner mig lite till
sommaren :)

RSS 2.0